Over ons

LEES MEER OVER

Laura&Divai

Laura & Divai staat al sinds 1995 voor luxe, kwaliteit en een persoonlijke aanpak! Nadat we in 1995 ons bedrijf zijn opgestart in hartje Roermond zijn we in 2009 verhuisd naar dit prachtige pand, gelegen aan de Neerstraat 35 te Roermond. Hier hadden we de mogelijkheid  om ons concept  te realiseren: het aanbieden van een uitgesproken kleding- en parfumassortiment waarin diverse hoogwaardige labels zijn opgenomen.

Het team van Laura & Divai wil klanten zo optimaal mogelijk van dienst zijn met het beste persoonlijke stylingadvies. Daarom bestaat ons team uit stylistes met ruime ervaring in de modebranche. Elk seizoen weer zijn we op de hoogte van de nieuwste trends en stylingtips die we vol passie met onze klanten willen delen!

Graag nemen we de tijd om een passende garderobe voor je samen te stellen, waarbij vormgeving en creativiteit een uiterst belangrijke rol spelen. Om dit doel zo goed mogelijk te realiseren werken onze stylistes ook op afspraak. Persoonlijke afspraken kunnen worden aangevraagd via onze contactpagina.

Kom gerust eens langs en beleef onze open en prettige ambiance. Wij verwelkomen je graag in onze sfeervolle koffiecorner met een kop koffie, cappuccino of thee!

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN?

VOLG ONS VIA:

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele assortiment, aanbiedingen en overige informatie? Schrijf u dan in voor onze gratis nieuwsbrief. Of volg ons via Facebook & Instagram.

Volg ons via Facebook (klik hier) of Volg ons via Instagram (klik hier)

top